Managing directors

Managing Directors van RManagement ServicesRonald (Ronny) Ravenstein BEC (1952) is de General Managing Director van RMS. Hij heeft RMS in juni 2010 opgericht nadat hij gedurende dertig jaren leiding gaf aan de afdeling “Administratie” van de Universiteit van de Nederlandse Antillen (inmiddels gaat de UNA verder onder de nieuwe naam “University of Curacao mr dr Frumencio da Costa Gomez”). In deze jaren heeft hij waardevolle kennis en ervaring opgedaan in administratieve zaken, financiële zaken, personele zaken, management  en  leidinggeven. Tevens heeft hij specialistische cursussen en workshops gevolgd die nodig waren om zijn taak naar behoren te volbrengen.
De laatste jaren heeft hij de afdeling Administratie op een hoger niveau weten te brengen en bekleedde hij dan ook de functie van Finance Manager van de afdeling die verder ging onder de naam Finance. Ronny kan de kennis en ervaring op de juiste wijze toepassen ten gunste van de werkzaamheden die voor de klanten moeten worden uitgevoerd. Naast bekwaamheid is discretie een belangrijke voorwaarde voor Ronny en RMS.Kessler Ravenstein (1979) is Managing Director bij RMS. Hij zorgt sinds 1 januari 2011 voor de ondersteuning op het gebied van Informatie Technologie (IT). Hij heeft de HBO opleiding Bedrijfskundige Informatica gevolgd aan de InHolland Hogeschool in Nederland. Daarnaast heeft hij diverse cursussen en workshops gevolgd. Waaronder lokale A+ (PC Tecnician), lokale Networking + en internationale CompTIA A+ (PC Technician). Als laatste heeft Kessler diverse operationele websites gebouwd.
Kessler weet alle computer tekortkomingen van klanten naar tevredenheid op te lossen. Zijn specialiteit ligt op het gebied van hardware, software, netwerken, website, photo editing, laptops en desktops. Naast bekwaamheid is discretie een belangrijke voorwaarde voor Kessler en RMS.


Jürgen Ravenstein Bsc (1981) is Managing Director bij RMS. Door middel van zijn eigen consultancy bedrijf (Rconsultancy Services, RCS) verzorgt hij de ondersteuning in eerste instantie van de werkzaamheden van technische aard en in tweede instantie van de overige werkzaamheden. Hij heeft de HBO opleiding Industriële Technologie gevolgd aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen. Momenteel volgt hij de Masters opleiding Technische Bedrijfskunde. Door zijn brede opleiding en ervaring weet hij op de juiste wijze invulling te geven aan de noodzaken van de klanten.
Naast bekwaamheid is ook voor Jürgen discretie een belangrijke voorwaarde.

Home|Managing directors|Documentatie|Links|Contact